Od najmłodszych lat fascynowało mnie gotowanie, poznawanie nowych smaków
i aromatów. Z czasem ta pasja tylko rosła, dlatego też zdecydowałem się na kształcenie
w tym kierunku.
Ukończyłem Technikum Gastronomiczne jako Technik Technologii Żywienia ze specjalnością Żywienie Zbiorowe oraz Europejską Akademię Hotelarstwa i Gastronomii. Zdobywałem wiedzę i doskonaliłem swoje umiejętności w trakcie licznych kursów gastronomicznych, aż
w końcu udało mi się zrealizować swój życiowy cel – zdobyłem Tytuł Mistrza w zawodzie Kucharz oraz tytuł Instruktora szkolącego uczniów zawodu.
Dziś moje serce nadal bije dla gastronomii, a VIP Catering jest moją życiową pasją.
To niesamowite jak z firmy liczącej trzech pracowników udało się stworzyć zespół liczący 30 pracowników, realizujący kilkadziesiąt imprez rocznie i prowadzący na co dzień 4 punkty gastronomiczne.
Podsumowując – apetyt faktycznie przychodzi w miarę jedzenia.