Catering - Poznań

PRZYKŁADOWE MENU 1

PRZYKŁADOWE MENU 1

NAPOJE

  • kawa

  • herbata

  • śmietanki, cytryna, cukier

  • woda mineralna

  • soki (jabłkowy, pomarańczowy, grejpfrutowy)

  • napoje gazowane

SŁODKOŚCI

  • bukiety owocowe, specjalna kompozycja i jednocześnie dekoracja stołu zawierająca owoce sezonowe i południowe oraz owoce kandyzowane podane na specjalnych lustrach oraz wielopoziomowych stojakach.

  • ciasta (sernik, jabłecznik, makowiec)

  • ciasteczka bankietowe

  • sałatka owocowa

ZAKASKI ZIMNE

  • schab po cygańsku garnirowany

  • polędwica pieczona w masełku czosnkowym

  • rolady z szynki z peperoni i kukurydzy

  • specjał bałkański

  • przysmak diabelski

  • ptysie faszerowane kurczakiem curry

  • wołowina pieczona z wędzonymi śliwkami

  • płyta wysokogatunkowych wędlin

  • sola w sosie romskim

  • roladki ze śledzia po cygańsku

  • łosoś gotowany na parze garnirowany cytryna

SAŁATKI

  • sałatka z kurczaka i papryki

  • wegetariańska z feta i oliwkami

  • sałatka ziemniaczana z ogórkiem i sosem jogurtowo-keprekowym

  • sałatka z trzech fasoli i bekonu

DANIA CIEPŁE

  • zupa gulaszowa lub cebulowa

  • szaszłyk z ryżem po bałkańsku

  • żeberka w sosie czosnkowym

  • udziec wieprzowy faszerowany jałowcem serwowany w całości

  • ragout drobiowe z papryką, całymi pomidorami i grzybami

  • warzywa blanszowane

  • kapusta zasmażana z boczkiem

DANIA RÓŻNE

  • płyta szlachetnych serów z winogronami

  • dip jarski

  • masełko dekoracyjne

  • pieczywo bankietowe [bułeczki, chleb wiejski, bankietowy, kawiorek]

  • warzywa marynowane -papryka , pieczarki, cebulki itp