Catering - Poznań

ZAKĄSKI ZIMNE MIĘSNE

ZAKĄSKI ZIMNE MIĘSNE

  • Szynka parmeńska na melonie

  • Szynka westwalska na melonie

  • Szynka wiejska faszerowana kremem chrzanowym

  • Szynka konserwowa ze szparagami garni

  • Szynka z jajkiem na sałatce

  • Schab zapiekany ze śliwką

  • Schab z morelą glazurowany

  • Schab zapiekany z ziołami z chrzanem

  • Schab w cieście francuskim

  • Polędwiczka zapiekana z ziołami prowansalskimi

  • Polędwiczka z kremem z wątróbki

  • Polędwiczka faszerowana kremem brokułowym

  • Polędwiczka wieprzowa faszerowana śliwką kalifornijską

  • Pasztet z dzika

  • Pasztet z indyka

  • Pasztet z 4 rodzajów mięs zapiekany w boczku

  • Specjał z kurczaka

  • Rolada drobiowa faszerowana kaparami

  • Specjał z kurczaka z masą borowikową

  • Specjał z kurczaka faszerowany kremem z wątróbek

  • Specjał z kurczaka faszerowany kremem brokułowym

  • Specjał z kurczaka faszerowany śliwką kalifornijską

  • Specjał z kurczaka na plastrach ananasa

  • Specjał z kurczaka z suszonymi pomidorami

  • Filet drobiowy na plastrach pomarańcz

  • Filet drobiowy gotowany na ananasie

  • Galantyna z kurczaka

  • Rolada drobiowa faszerowana pieczarkami

  • Rolada drobiowa faszerowana szpinakiem

  • Indyk faszerowany pistacjami

  • Indyk faszerowany suszonymi pomidorami

  • Indyk faszerowany pieczarkami

  • Indyk faszerowany masą

  • Indyk zapiekany z masełkiem czosnkowym

  • Indyk wędzony na liściu cykorii

  • Indyk po amerykańsku

  • Cielęcina z kurkami

  • Cielęcina w ziołach prowansalskich

  • Cielęcina w boczku na ostro

  • Polędwica wołowa faszerowana porem i grzybami leśnymi

  • Polędwica wołowa zapiekana z kolorowym pieprzem

  • Polędwica wołowa z morelą i miodem

  • Polędwica wołowa z ziołami prowansalskimi

  • Płatki polędwicy wołowej z zielonymi szparagami

  • Polędwica wołowa z jajkami przepiórczymi

  • Polędwica wołowa faszerowana kremem borowikowym

  • Płyta szlachetnych wędlin

  • Galart

  • Galaretka z szynką

  • Galaretki drobiowe

  • Galaretka ze schabu

  • Ozorki glazurowane

  • Fileciki z kaczki w marynowanym estragonie

  • Fileciki z kaczki z pasztetem i brzoskwiniami

  • Karczek wieprzowy z masełkiem czosnkowym.