Catering - Poznań

ZAKĄSKI ZIMNE RYBNE

ZAKĄSKI ZIMNE RYBNE

·         Sola z musem krabowym

·         Sola na liściu cykorii

·         Sola z paluszkiem krabowym

·         Karp w sosie greckim

·         Karp glazurowany z cytryną

·         Karp po żydowsku

·         Karp w sosie tatarskim

·         Pstrąg wędzony na grzance

·         Pstrąg z cytryną garni

·         Pstrąg faszerowany paluszkiem krabowym

·         Morszczuk w sosie greckim

·         Morszczuk w sosie majonezowym

·         Morszczuk w galarecie

·         Mintaj w sosie greckim

·         Mintaj z cytryną

·         Łosoś wędzony z cytryną

·         Łosoś gotowany z koperkiem garni

·         Terrine z łososia

·         Tatar z łososia na pumperniklu

·         Carpacio z łososia z kaparami

·         Sandacz po polsku

·         Sandacz gotowany w winie

·         Sandacz na liściu cykorii z lionką

·         Sandacz w całości faszerowany warzywami

·         Terrrine z łososia, pangi i tilapii

·         Tilapia garnirowana

·         Ryba maślana wędzona

·         Dorsz w sosie greckim

·         Dorsz z cytryną

·         Jesiotr z sosem cayne

·         Ptysie faszerowane kremem z pstrąga

·         Śledź w sosie majonezowym

·         Śledź w sosie śmietanowym

·         Śledź w sosie aromatyzowanym

·         Śledź po japońsku

·         Śledź w sosie curry

·         Śledź z rodzynkami

·         Śledź w occie z cebulką

·         Śledź wędzony

·         Koreczki śledziowe z korniszonem

·         Koreczki śledziowe ze śliwką wędzoną

·         Węgorz wędzony z cytryną i kawiorem

·         Płyta szlachetnych ryb wędzonych

·         Koktajl krewetkowy

·         Koktajl z rakiem

·         Koktajl z owocami morza

·         Krewetki Tiger z sosem koktajlowym

·         Owoce morza

·         Raki, homary, ośmiorniczki.